Ford дозволить тюнерам допрацьовувати новий Bronco

Американський автовиробник днями повідомив, що буде працювати з компаніями, зайнятими в сфері післяпродажного обслуговування, щоб підвищити продуктивність нового Bronco.

Як і багато інших автомобілів, що з’явилися на ринку, новий Bronco оснащений складним блоком управління двигуном, який пропонує поновлення через бездротову мережу і містить безліч важких для злому методів кібербезпеки і шифрування. Зашифрований блок керування двигуном — це причина, по якій жоден тюнер не зміг внести зміни в програмне забезпечення Chevrolet C8 Corvette. Тому і Bronco може виявитися настільки ж важким для чип-тюнінгу.

На щастя, Ford має намір налагодити співпрацю з іншими компаніями, щоб модифікувати доступні двигуни з турбонаддувом для позашляховиків.

«Ми повинні рухатися обережно, тому що багато систем взаємодіють одна з одною, а вторинний ринок не завжди думає про це. Нам доведеться працювати з нашими стратегічними партнерами і стежити за тим, щоб вони надавали клієнтам те, що дійсно надійно», – заявив програмний менеджер Bronco Джефф Сіман.

Раніше, говорячи про процес налаштування Bronco 2021 модельного року, один з топ-менеджерів Ford заявив, що у компанії є угода з SEMA, яка дозволяє стороннім розробникам вносити зміни в двигун.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти