В покинутому гаражі знайшли скарб: колекція автомобілів на $ 1 300 000

Бен, автор каналу на YouTube під назвою “Lost Adventures” разом з другом з Вінчестера (Великобританія) виявили унікальну колекцію з спорткарів, прототипів та дерев’яних макетів.

Хлопці насилу пробралися в занедбану будівлю, але коли їм це вдалося, вони виявили справжній скарб, парк прототипів спортивних автомобілів, класичних таксі і спорткарів, а також дерев’яні макети машин, безліч вузлів і деталей для машин та мотоциклів.

«Абсолютно неймовірне місце, ви ніколи не бачили і не побачите таких машин на дорозі, і я хочу показати їх вам, хлопці!» – говорить блогер.

Серед автомобілів – рідкісна Bristol Bullet, Bentley Continental Flying Spur, таксі Beardmore 1957 року випуску. Також там були прототипи автомобіля Bristol Fighter 1982 року, модель автомобіля в стилі Bentley з колесами з глини і дерева. Всього в гаражі 15 автомобілів. Схоже, знаходяться вони тут дуже давно, всі вони вкриті товстим шаром пилу.

Належить будівля компанії Bristol Cars, останньому незалежному британському автовиробнику, який збанкрутував у травні цього року під час ізоляції. Представник компанії заявив, що автомобілі не представляють цінності, і назвав їх «непотребом».

Однак Девід Флетчер, оцінювач з Wyles Hardy & Co, один з аукціоністів, які стежать за реалізацією активів фірми, сказав, що 15 автомобілів, що зберігаються в підземному об’єкті, можуть коштувати близько мільйона фунтів стерлінгів (в перерахунку на долари – 1,3 млн).

«Це захоплююча колекція, але дуже сумна», – зазначив Девід Флетчер, тому що це був останній незалежний британський виробник автомобілів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти