Новий автопарк для Верховної Ради за 12,6 млн гривень

Автобаза управління справами апарату Верховної Ради планує закупити 14 автомобілів марки Toyota Camry за 12,6 мільйона гривень. Про це свідчить інформація на порталі державних закупівель ProZorro.

Оголошення про покупку оприлюднили 4 вересня. Аукціон планують провести 10 листопада, а автомобілі Верховна Рада повинна отримати до кінця поточного року.

Відповідно до тендерної документації до закупівлі, автомобілі повинні бути 2020 року випуску, чорного кольору, чотири з них – покращеної комплектації. Примітно, що 13 авто повинні бути з салоном чорного кольору і один – бежевого. У комплектацію автомобілів входить, зокрема, підігрів передніх сидінь, тоноване скло, прикрашені шкірою сидіння, клімат-контроль, обігрів заднього скла, тощо.

Вартість одного авто в середньому становить 900 тис. гривень. На офіційних сайтах з продажу автомобілів ціни на Toyota Camry стартують від 800 тис. гривень.

Відзначається, що в минулому році Верховна Рада закупила дві Toyota Camry преміум-комплектації вартістю понад 900 тис. гривень кожна, а також ще одну комплектації Comfort – за 700 тис. гривень.

Джерело 368.media
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти