Нацполіція хоче закупити більше 300 нових седанів: у скільки це обійдеться українцям

Національна поліція України повторно оголосила тендер на закупівлю 310 автомобілів спецпризначення типу “седан” на загальну вартість понад 136,5 млн грн.

Інформація про це з’явилася на порталі ProZorro.

В поліції мають намір закупити 60 авто за 24,37 млн грн і 250 – за 112,22 млн грн. Таким чином, очікувана вартість одного автомобіля становить 406,19 тис. грн і 448,88 тис. грн з ПДВ.

Заявки на участь у тендері приймаються до 30 вересня, а термін поставки автомобілів – до 17 грудня поточного року.

Серед вимог до автомобілів – екологічний клас Євро-5, 2020 рік випуску, бензиновий двигун потужністю не менше 115 к.с., 5-ступінчаста механічна коробка передач, система кондиціонування, фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира.

Крім того, спецобладнання автомобілів по першому лоту повинно включати тільки встановлений на даху сигнальний світлодіодний маячок, а по другому лоту – світлодіодну панель з гучномовцем на даху авто, радіостанцію, антивандальні чохли задніх сидінь, кольорографічні схеми і написи на кузові авто.

За інформацією в системі ProZorro, аналогічний тендер Нацполіція оголосила 8 вересня, але на нього була подана лише одна заявка, яка була відхилена “через відсутність подачі забезпечення цінової пропозиції згідно з умовами документації”.

Читайте також: З жовтня почне діяти нове правило на дорогах: порушників чекають штрафи

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти