Ford пояснив, навіщо зняв з виробництва всі седани

Літом 2020 року Ford завершив виробництво останнього седана в своїй модельній лінійці, а тепер віце-президент компанії пояснив, чому це було зроблено.

Останніми свої конвеєри покинули седани Taurus і Fusion, і тепер Ford випускає тільки позашляховики, кросовери, пікапи, а також легендарний спорткар Mustang.

В інтерв’ю виданню Mazda безкоштовно роздаватиме автомобілі MX-5 людям, які зробили світ кращим Authority віце-президент і керівник північноамериканського відділення бренду Кумар Галхотра сказав, що ключовим моментом для прийняття такого рішення став той факт, що сегмент седанів вже довгий час знаходиться в занепаді і зниження популярності лише прискорювалося за останні кілька років.

Саме через це в Ford вирішив піти з ринку, що падає і зосередитися на більш перспективних напрямках, які здатні приносити гарний прибуток вже зараз.

Як зазначив топ-менеджер, виробництво автомобілів є дуже ресурсномістких бізнесом, тому, коли в компанії постало питання про інвестиції в подальший розвиток, то між інвестиціями в падаючий сегмент ринку в особі седанів і зростаючим сегментом в особі кросоверів вибір був очевидний.

Читайте також: Mazda безкоштовно роздаватиме автомобілі MX-5 людям, які зробили світ кращим

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти