Новий Kia Sportage: стала відома дата дебюту

Кросовер Kia Sportage нового покоління повинен був дебютувати в першій половині 2020 року, проте цього не сталося, дата змістилася на квітень наступного року. Тепер стало відомо, чому сталося саме так.

Головною причиною перенесення прем’єри нового Sportage, за даними інсайдерів, стало призначення на посаду голови правління Hyundai Motor Group Ий-сун Чунга, який вже не раз зустрічався з дизайнерами та інженерами KIA з приводу нової генерації кросовера.

Зазначається, що новий глава компанії навідріз відмовився йти на компроміси щодо кросовера Kia, підкреслюючи його важливе значення в структурі продажів південнокорейського виробника. Топ-менеджер ще раз наполіг на тому, щоб серійний варіант кросовера вийшов безкомпромісним як в плані дизайну, так і в плані технічної «начинки». Чунг сказав, що краще скорегувати строки виходу, але зробити такий автомобіль, за який не буде соромно.

Також наголошується, що Hyundai Motor Group посилила контроль якості, який позначився в тому числі на реалізації та затвердження проектів на всіх стадіях, включаючи стадію розробки і тестів у віртуальному середовищі.

Читайте також: Volkswagen представив новий Golf 8 з ГБО, який має стати найекономічнішим авто

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти