Hyundai планує випустити конкурента Toyota Land Cruiser: перша інформація

У південнокорейській компанії Hyundai налаштовані оптимістично: автовиробник планує розробити флагманський позашляховик рівня Toyota Land Cruiser.

За останні роки південнокорейський концерн зміцнив свої позиції в сегменті великих кросоверів, випустивши Palisade, представивши нове покоління Santa Fe, і це якщо не говорити про Genesis GV80 і Kia Telluride.

В інтерв’ю австралійському виданню CarsGuide генеральний менеджер по продукції Hyundai Australia Ендрю Туітахі заявив, що створення принципово нової моделі в нетиповому для компанії сегменті не є проблемою. За його словами, впевненості у власних силах їм надала нещодавня новинка i30 N, яка довела здатність Hyundai «руйнувати існуючі сегменти».

При цьому Туітахі додав, що у Hyundai «навряд чи виникнуть проблеми з виведенням на ринок серйозного позашляховика».

У компанії, як заявив глава глобального управліннями продуктами Hyundai Лоренц Глааб ще минулого місяця, стежать за ситуацією, і, якщо в сегменті є перспективи, приступають до активних дій.

У південнокорейського виробника вже є відповідний двигун для великого автомобіля. Це 3,0-літровий 6-циліндровий турбодизель, встановлений в Genesis GV80. Він розвиває 278 к.с.

Що стосується рамної платформи, то на поточний момент у компанії є Kia Mohave. Оновлена ​​версія тільки виходить на ринок, хоча вона є результатом глибокої модернізації моделі зразка 2008 року.

Терміни появи рамного позашляховика Hyundai як і раніше не називаються.

Читайте також: Названо 10 найкращих великих кросоверів сучасності

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти