Нові Kia іржавіють прямо в автосалонах

Нові седани бізнес-класу Kia K5 вийшли на російський ринок всього два місяці тому, але вже потрапили в неприємну історію. У автомобілів виявилася серйозна проблема – вони іржавіють, ще не виїхавши з автосалону, інформує Твоя МАШИНА.

Останнім часом на автомобільних форумах, а також в соціальних мережах стали з’являтися скарги на седани бізнес-класу Kia K5. За словами власників цієї моделі, їх автомобілі виявилися схильні до корозії. Крім того, наявність «рижиків» помітили у седанів, які навіть не встигли виїхати з автосалону.

Головним проблемним місцем нових Kia K5 виявився багажник, на верхній кромці якого з’являються дрібні вогнища корозії. Також на наявність «рижиків» стали скаржитися клієнти дилерських центрів, які виявили проблему у абсолютно нових автомобілів.

На одній з машин іржаву пляму знайшли і над задньою оптикою. Під сам ліхтар заглянути, природно, не вдалося, хоча перші власники K5 знаходять іржу і там.

Перевірити, чи дійсно нові K5 починають іржавіти ще в автосалоні, відправився автомобільний блогер з Youtube-каналу ProDrive. Оглянувши сім автомобілів в трьох дилерських центрах, він виявив гнилу кромку багажника майже на всіх моделях.

Читайте також: У мережі з’явилися перші зображення нового кросовера Kia Sportage

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти