У Renault анонсували загадкову нову модель

Французький автовиробник показав тизер своєї майбутньої новинки. Ймовірно, мова йде про нову малотонажну вантажівку Renault Trafic.

Назву моделі представники французького бренду поки тримають в секреті. Тизер бренд підписав дуже інтригуюче: «До 40-річного ювілею … один з наших найбільш знакових автомобілів зазнає змін». При цьому в Renault відзначили, що результат покупцям неодмінно сподобається.

У модельному ряду марки 40-річний ювілей відзначає Renault Trafic. Ще одна підказка – радіаторна решітка і фара, схожі на те, що ми бачили на тестових прототипах. Про новий Trafic інформації практично немає. Автоексперти чекають, що модель отримає «посвіжілий» дизайн, а також обзаведеться новим капотом (він виявиться вище, ніж у актуального Trafic). При цьому кардинально переробляти модель французи не стануть. Інтер’єр теж оновлять. Ймовірно, апгрейд торкнеться і моторної гами: новинка може отримати повністю електричний двигун.

Наприклад, у Renault Master є електрична трансмісія, схожа на ту, що ставиться на Zoe.

Про дебют новинки поки не йдеться нічого конкретного. Однак в Renault радять усім зацікавленим відстежувати графік прем’єр. Так що, по всій видимості, французи не збираються затягувати з дебютом нового авто.

Читайте також: У мережі показали наступника хетчбека Renault 5

Джерело infocar.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти