Знайдена стоянка з сотнями покинутих дизельних Volkswagen (ФОТО)

У Детройті на стадіоні Pontiac Silverdome скупчилися сотні автомобілів Volkswagen з дизельними двигунами, чекаючи свою подальшу долю. Ці автомобілі є учасниками гучного скандалу, відомого як «Дізельгейт», передає autonews.ua.

Volkswagen через те, що фальсифікував дані про викиди в атмосферу шкідливих речовин в автомобілях з дизельними двигунами, був змушений витратити тільки в одних США близько 15,3 млрд. доларів. Ці кошти пішли на викуп автомобілів зі скандальними дизельними двигунами у їх власників. Зараз такі автомобілі скупчуються в різних містах Сполучених Штатів. У тому числі і в Детройті на стадіоні Pontiac Silverdome.

Колись стадіон Pontiac Silverdome був сучасним і престижним. На ньому свого часу навіть служив месу Папа Римський Іоанн Павло II. Однак, тепер він запустів. Непотрібний нікому стадіон знайшов непотрібні автомобілі.

Компанія Volkswagen поки ще не вирішила, що робити з викупленими у американців автомобілями з проблемними дизелями. Час йде, вже зима, а машини стоять на відкритому майданчику. Насправді це сумне видовище. У будь-якого автолюбителя при вигляді такого неподобства може затиснути в серце.

Так яка доля очікує ці автомобілі? Є кілька варіантів. Наприклад, їх двигуни можна відремонтувати. Потім такі машини можна продати зі знижкою. Правда, попитом вони навіть зі знижкою навряд чи будуть користуватися. Тим більше, що існує багато акцій на абсолютно нові авто. Але це був би непоганий варіант. Гірше, якщо їх просто здадуть на металобрухт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти