Toyota запустила в продаж свій найшвидший і самий незвичайний хетчбек

Стартували продажі нової Toyota GR Yaris – однієї з найбільш екстремальних моделей В-класу. Хот-хетч Тойота оцінили в 33 200 євро і він дуже незвичайний.

Під капотом Toyota GR Yaris – трициліндровий турбодвигун незвично великого обсягу 1,6 л. Він розвиває пристойні 261 к. с. і має крутний момент в 360 Нм. Максимальна швидкість становить 230 км / год, а розгін до 100 км / год займає близько 5,5 с.

Хетбчек комплектують винятково 6-ступінчастою МКПП і повним приводом. Крім того, на відміну від звичайного Yaris у нього двохважільна задня підвіска. Встановлено і збільшені гальма діаметром 356 мм спереду і 297 мм ззаду.

Впізнається нова Toyota GR Yaris по обважування, збільшеному передньому повітрозабірнику і 18-дюймовим дискам. У салоні з’явилися спортивні сидіння.

Базова комплектація Toyota GR Yaris набагато багатше, ніж у стандартного хетчбека. Є діодні фари, двозонний клімат-контроль, датчик дощу, 8-дюймовий тачскрін, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і контролю розмітки.

Читайте також: В Україні з’явилася економічна Toyota з витратою палива 3 л на 100 км

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти