Електричні вантажівки Tesla Semi можуть з’явитися на українських дорогах

Нещодавно Ілон Маск презентував електровантажівку Tesla Semi. Згодом стало відомо, що надійде у виробництво машина в 2019 році, проте компанія вже збирає гуртові замовлення. Раніше партію Tesla Semi вирішила придбати відома мережа гіпермаркетів Walmart, а тепер 40 вантажівок купила пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev, пише Радіо Максимум.

Anheuser-Busch InBev – це найбільший виробник пива в світі. У США вона відома, перш за все, завдяки пиву Bud, але їй належить низка інших відомих брендів, серед яких – Leffe, Staropramen, Stella Artois і наше Чернігівське.

Якщо експлуатація Tesla Semi виявиться успішною, пивовари поступово почнуть переходити на електромобілі. Тому цілком можливо, що згодом і в Україні будуть возити пиво на Tesla Semi.

Тепер американські пивовари не тільки зможуть економити на паливі та не забруднювати навколишнє середовище, але і швидше доставляти пиво. Як відомо, навіть з 36-тонним причепом вантажний електромобіль Tesla розганяється до сотні за 20 секунд. Крім того, всі 40 вантажівок будуть оснащені автопілотом.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти