В Україні Ford «втік» від власника і влаштував ДТП: відео

Незначна помилка водія авто привела до досить масштабної ДТП.

Щодня на дорогах країни відбуваються сотні аварій. Однак далеко не всі інциденти можна назвати курйозними, чого не скажеш про ситуацію, яка сталася з власником автомобіля Ford в столиці України.

Чоловік припаркував свій автомобіль біля торгового центру на проспекті Науки і пішов у справах. Коли він повернувся, то машини на місці не виявилося. Власник авто відразу зателефонував на гарячу лінію 102 і повідомив про викрадення транспортного засобу. Патрульні, що прибули на місце події, змогли швидко встановити місцезнаходження Форда. Справа в тому, що він став винуватцем подвійного ДТП неподалік, в якому постраждали Volkswagen і Alfa Romeo.

Як з’ясувалося пізніше, водій не поставив машину на гальмо стоянки і, як наслідок, вона вирушила в самостійну подорож по нічному проспекту. Далеко виїхати їй не вдалося, так як шлях перегородили два припаркованих авто. На щастя, в інциденті ніхто не постраждав. Транспортні засоби отримали незначні пошкодження.

В результаті на чоловіка склали протокол за статтею 124 КУпАП – порушення правил дорожнього руху, що спричинило за собою пошкодження інших транспортних засобів. Як наслідок, йому загрожує штраф у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 340 гривень, а також можливе позбавлення водійського посвідчення терміном до 6 місяців. Залишається неясним той факт, як дану ситуацію він буде пояснювати страховій компанії і чи зможе отримати компенсацію.

Читайте також: Українець побудував авто у стилі фільму “Шалений Макс”

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти