Hyundai Bayon – новий таємничий кросовер бренду: яким буде автомобіль

Покажуть бюджетний компакт-SUV в першому півріччі 2021 року.

Компанія Hyundai несподівано розкрила назву нового кросовера – Hyundai Bayon, який вийде на європейський ринок в першому півріччі 2021 року та повідомила, що новинка з B-сегмента стане найбільш доступною моделлю серед SUV виробника. Автомобіль Hyundai Bayon поповнить європейську лінійку кросоверів Hyundai і приєднається до моделей Kona, Tucson, NEXO і Santa Fe.

Оскільки Hyundai Bayon призначений в першу чергу для Європи, компанія вирішила назвати його на честь європейського міста Байонна (Bayonne) на південному заході Франції. Це місто, розташоване між Атлантичним узбережжям і Піренеями, приваблює шанувальників активних видів відпочинку, таких як вітрильний спорт і туризм, що відповідає характеру нової моделі.

В останні 20 років компанія часто дає назви своїм кроссоверам в честь цікавих місць у всьому світі. І це не тільки автомобілі Tucson і Santa Fe, названі по імені американських міст в штатах Арізона і Нью-Мексико, а й Kona – по імені району на острові Гаваї. Назва інноваційного електромобіля на паливних елементах NEXO теж має географічні корені. Нексе – один з найбільших міст на популярному датському курортному острові Борнхольм.

Читайте також: Hyundai представила оновлений кросовер Tucson L

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти