В Україні служба автодоріг купила позашляховик для бездоріжжя за мільйон

У Харківській області Служба автомобільних доріг оголосила тендер на покупку джипа Skoda Kodiaq Ambition за 998 500 гривень. Переможцем конкурсу стало підприємство “Автотрейдинг-Харків”, яке запропонувало автомобіль за ціною всього на 500 гривень менше заявленої.

В аукціоні приймали участь дві фірми – ДП “Автотрейдінг-Харків” і автомобільний дім “Соллі-плюс”. Перша з них запропонувала продати автомобіль за 998 тисяч гривень, тобто всього на 500 гривень менше, ніж планував витратити замовник. Під час аукціону конкуренти не торгувалися.

Представники харківської Служби автомобільних доріг у тендерній документації заявили про бажання придбати джип білого кольору або металік. У ньому повинні бути фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира, бічні подушки безпеки, пакет “Погані дороги” (захист двигуна, захист від каменів), вісім динаміків, двохзонна система кондиціонування, підігрів сидінь, інформаційна навігаційна система AMUNDSEN, переднє сидіння з більш високим становищем для подорожей, технологія Smart Link + (бездротова для Apple).А також автомобіль повинен бути новим, 2020 го року випуску, з гарантією не менше 4 років або 90 тисяч кілометрів пробігу.

Читайте також: Nissan Patrol перетворили в крутий кемпер для дикого туризму

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти