Nissan залишає більшість країн Європи

Японський виробник Nissan Motor готується серйозно скоротити свою присутність в Європі, передавши продажі і обслуговування своїх автомобілів своєму партнеру Renault, інформує Твоя МАШИНА.

Це частина нової глобальної стратегії бренду, яка повністю протилежна плану колишнього генерального директора Карлоса Гона по розширенню асортименту і захопленню нових ринків. В даний час Nissan готується скоротити свої операції в 30 країнах Європи, компанія закриє свій завод в Авілі (Іспанія) і перетворить його в склад.

За деякими даними, компанія збереже офіси в Німеччині, Великобританії, Франції, Італії та Іспанії, а також в країнах Скандинавії. В інших країнах Nissan перейде до Renault. Експерти кажуть, що японський виробник готується до повного відходу з Європи, щоб зосередитися на Китаї, США та Японії.

Очікується, що Nissan завершить 2020 рік з рекордним операційним збитком в своїй історії, який досягне 3,25 мільярда доларів до 31 березня, коли закінчиться фінансовий рік. Щоб обмежити збиток, компанія готується скоротити виробництво і скоротити модельний ряд приблизно на 20%.

Читайте також: Українців обклали великими податками на автомобілі

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти