KIA офіційно представила новий логотип: відео

Компанія Kia представила свій новий логотип і глобальний девіз марки, з яких починається «трансформація бренду і прагнення до нових глобальних цілей мети». Про це повідомляється в офіційному прес-релізі компанії, інформує Твоя МАШИНА.

«Новий логотип Kia відображає прихильність компанії ідеї стати уособленням змін та інновацій, – заявив президент і генеральний директор Kia Сон Хо Сун – автомобільна індустрія переживає епоху швидкої трансформації, і Kia прагне бути в авангарді змін, адаптуючись до цих змін. Новий логотип символізує наше бажання надихати клієнтів, а наших співробітників – справлятися з тими викликами, які ставить перед нами галузь, яка швидко змінюється ».

Про те, що Kia готується до зміни логотипу, стало відомо ще в грудні 2019 року, коли компанія зареєструвала в південнокорейському патентному офісі нову емблему. Вона являє собою з’єднані букви, які можуть бути виконані в чорному або білому кольорі. Символи зі схожою стилістикою компанія також використовувала на електричному концепт-каре Imagined by Kia, представленому в березні 2019 року на Женевському автосалоні.

Що стосується слогану, то замість нинішнього «Сила дивувати» (The Power to Surprise) корейці будуть використовувати «Рух, який надихає» (Movement that inspires).

Подробиці про нову стратегію розвитку Kia, а також глобальні плани компанії в довгостроковій перспективі будуть оголошені в ході онлайн-конференції для преси 15 січня 2021 року.

Варто зазначити, що оновлення логотипу Kia стало продовженням реалізації довгострокової стратегії розвитку компанії Plan S, представленої корейцям ще в 2020 році. В рамках нової стратегії Kia має намір увійти в число лідерів глобальних автовиробників за обсягом випуску, а також посилити свої позиції в сегменті електромобілів. Так, до 2027 року компанія планує представити ще сім електромобілів. Після чого число повністю електричних моделей в лінійці марки досягне десяти.

Читайте також: Renault виводить на ринок кросовер за $7000

Джерело autonews.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти