В Україні стартував продаж нової Kia Rio: ціни і комплектації

Стартова ціна – 357 120.

В Україні стартували всеукраїнські продажі нового покоління Kia Rio. На відміну від попередньої версії, новий Rio буде пропонуватися з кузовом 5-дверний хетчбек. Автомобіль буде доступний в трьох комплектаціях з двома типами двигунів на вибір.

Тепер навіть у стартовій комплектації у Kia Rio шість подушок безпеки, антиблокувальна систему гальм і система стабілізації, противідкатні систему. Вже звично в список устаткування, що підвищує комфорт, входить підігрів керма і передніх сидінь, кондиціонер, управління магнітолою на кермі, система автоматичного включення головного світла.

Всього на українському ринку Kia Rio буде доступний в 3-х комплектаціях. Kia Rio виходить на український ринок з двома бензиновими двигунами: 1,2 л (84 к.с. і 124 Нм крутного моменту) і 100-сильним бензиновим силовим агрегатом об’ємом 1,4 літра. У наступному році гамма силових агрегатів доповниться ще двома моторами: дизельним 1,4 л і бензиновим 1,0 л.

Новий Kia Rio стартує з ціною 357 120 грн. за 1,2-літрову версію з механікою, автомат доступний на 1,4-літрової 100-сильною версією Rio за 421 600. в комплектації Business.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти