Kia анонсувала новий електричний кросовер EV

Kia недавно представила свій новий логотип і слоган, які виведуть південнокорейського автовиробника в нову еру електрифікованих автомобілів, і, кажучи про електромобілі, ми помітили, що напередодні Kia дражнила публіку своїм новим кросовером EV (під кодовою назвою CV), про який вже в найближчі дні з’явиться більше подробиць.

У новому логотипі збережені літери «KIA», але доданий більш сучасний кутовий шрифт, який також має симетричний по горизонталі і вертикалі дизайн. Очікується, що нові моделі Kia скоро почнуть використовувати даний логотип. Про це та багато іншого компанія планує повідомити на презентації, що запланована на 15 січня.

Дивлячись на нове зображення, ми бачимо сучасний логотип Kia, розміщений на капоті таємничого автомобіля, яким може бути CV, перша модель Kia, яка використовує нову платформу E-GMP. Якщо ви придивитися до зображення, то виявите, що решітка радіатора має ті ж лінії, що і концепт-кар Imagine by Kia, але на новинці вони сильніше згладжені. Також на решітці видно коло, яке може бути фронтальною камерою.

Серійний CV повинен мати як мінімум ті ж характеристики, що й у Hyundai IONIQ 5, з запасом ходу до 550 км, потужністю в 313 кінських сил і розгоном до сотні за 5,2 секунди. У порівнянні з IONIQ 5, кросовер Kia буде мати високопродуктивний варіант, підтверджений Альбертом Бірманном, керівником відділу досліджень і розробок, який сказав, що вони поставили собі за мету досягти швидкості 260 км/год і показника розгону менше 3,5 секунд.

Перший електромобіль Kia наступного покоління буде представлений в Європі в квітні 2021 року. Він буде побудований на унікальній платформі, спеціально спроектованої з урахуванням передових знань в світі трансмісій і технологій електромобілів.

Він не тільки пропонує дизайн кросовера, стирає кордони між легковими та позашляховиками, але і орієнтований на майбутнє призначений для користувача інтерфейс.

Він також пропонуватиме запас ходу без підзарядки більше 500 кілометрів, а час зарядки з високошвидкісною технологією 800 В займе менше 20 хвилин.

Після запуску CV до 2025 року буде випущено до 6 нових спеціалізованих автомобілів, що використовують платформу E-GMP.

Читайте також: Поруч з Україною знайшли “звалище” військової техніки в чудовому стані: відео та ціни

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти