Дизайн нового бюджетного кросовера Hyundai Bayon повністю розкрито

У вільному доступі з’явилися фото Hyundai Bayon – нового компактного кросовера для ринку Європи. Зображення не особливо якісні, проте дизайн моделі на них цілком можна роздивитися.

Hyundai Bayon буде являти собою якийсь симбіоз інших моделей марки. Наприклад, спереду у нього є схожість з кросовером Kona (за рахунок дворядної оптики), в профіль – з хетчбеком i20, загальна стилістика нагадує новий Tucson. Ззаду у машини незвичайна Н-образна графіка ліхтарів, крім того, звертає на себе увагу характерна лінія даху – вона різко йде на спад в задній частині кузова.

Що ж стосується салону, то всередині без особливих сюрпризів – на передній панелі можна розглянути мультимедіа і мультикермо.

Hyundai Byron повинен стати найбільш компактним і, відповідно, найдешевшим кросовером для європейців. Зараз цей статус носить вищезгадана модель Kona: її довжина 4 165 мм, а ціна в Німеччині – від 19 990 євро.

Hyundai Bayon – тизери, які буквально днями опублікував сам виробник

Якими моторами буде оснащуватися Hyundai Bayon поки невідомо, але, швидше за все, в гамму увійдуть 1,2, – літрова атмосферна четвірка на 83 сили і 1,0-літровий турбомотор на 120 сил.

Дебют нового кросовера Хендай відбудеться в першій половині поточного року.

Читайте також: Названо кращі позашляховики та кросовери для сім’ї: не бояться перешкод і служать “вічно”

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти