У США з озера і річки дістали 40 автомобілів: фото

На протязі тижня в одному з американських містечок яке носить назву Нашвіль (штат Теннессі) водолази-волонтери очищали місцеву річку Камберленд і озера Персі-Пріст. За відносно невеликий час вони знайшли та підняли на сушу більше 40 різних автомобілів, інформує Твоя МАШИНА. Як саме автомобілі туди потрапили – невідомо.

Всі автомобілі різного віку та марок. За деякими даними, на сушу підняли такі автомобілі як: Ford Thunderbird дев’ятого покоління (випускався в 1983-1988 роках), Jeep Wrangler YJ (випуск моделі стартував у 1986-му, а закінчився в 1995 році), Pontiac LeMans (1962-1981 років) і сучасний Ford Focus. Деякі з авто знаходяться настільки в жахливому стані, що навіть не вдається їх розпізнати. Водолази заявили, що людські тіла в автомобілях були відсутні, проте не варто виключати те, що кримінальні сліди там присутні.

До розслідування також підтягнулися і місцеві копи. Вони кажуть, що деякі з цих автомобілів були жертвами крадіжок, а після їх просто втопили у водоймі. Присутня і така версія, що деякі з автомобілів втопили самі власники задля того аби провернути деякі схеми шахрайства зі страховкою.

Читайте також: Названо кращі седани в Україні за ціною до 5 тис. доларів: довго служать і не підводять

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти