Назвали помилки водіїв під час зупинки поліцією

Українських водіїв сповістили про помилки, які можна зробити при зупинці автомобіліста поліцією, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Деякі водії несвідомо роблять помилки, коли їх зупиняє співробітник поліції. Це призводить до втрати часу і отримання штрафів.

Першою помилкою стає те, що водій відразу прагне вийти з машини, коли його зупиняє поліцейський. Співробітник може вирішити, що водій в чомусь винен, і буде більш уважно оглядати салон.

Також водій може відразу почати виправдовуватися і зізнаватися в тому, в чому його і не збиралися підозрювати. Причина зупинки машини може бути зовсім іншою.
Найбільшою помилкою буде давати хабар. Так водія можуть звинуватити крім порушення ПДР в спробі підкупити співробітника поліції. Також не варто брати на себе провину за порушення правил, яке поліцейському могло тільки здатися. Деяким легше погодитися зі штрафом, ніж постояти за свою правоту.

Також не можна говорити про алкоголь в крові, якщо не споживав. Справа в тому, що у всіх алкоголь розщеплюється з різною швидкістю, тому на питання про вживання спиртних напоїв завжди треба відповідати «ні».

Зайвим буде намагатися загрожувати поліцейським. Співробітник може зупинити формально, і тоді треба просто підтримувати важливий тон. Також не варто показувати своє знання законів і жартувати з співробітниками поліції.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти