У мережі з’явилися свіжі фотографії позашляховика Toyota Land Cruiser 300

Фотошпигуни сфотографували кузов і шасі перспективного позашляховика, який, мабуть, вже почали збирати в Японії.

У розпорядження індійського ресурсу Kurdistan Automotive Blog потрапили знімки відразу декількох кузовних елементів нового Land Cruiser. На опублікованих знімках відображені задні двері з зібраною оббивкою, незабарвлений кузов і навіть шасі. Вивчаючи фотографії можна помітити, що дверні карти зміняться і позбудуться наскрізних поручнів, а кузов як і раніше буде потужним і незграбним. Новинка збереже несучу лонжеронну раму, яка напевно буде серйозно перероблена.

У салоні нового Land Cruiser 300, який вдалося зняти на початку лютого, з’явиться нова комбінація приладів з кольоровим екраном, трьохспицеве рульове колесо, перероблений блок клімату і повністю нова передня панель на якій розташується сенсорний екран мультимедійного комплексу з діагоналлю 12 дюймів.

Даних про силові установки новинки поки немає. Очікується, що бензиновий 4,6-літровий V8 відправиться на спокій, а його місце займе 480-сильний гібрид. Також повинен з’явитися бітурбованний V6 з віддачею 415 к.с. від седана Lexus LS500 і новий дизель об’ємом 3,3 літра, чиї характеристики поки засекречені.

Прем’єра нового Toyota Land Cruiser 300 може відбутися вже в березні поточного року, а замовлення на нього, якщо вірити чуткам, почнуть приймати в серпні.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти