Названий кращий субкомпактний кросовер в Україні

Renault Captur став переможцем в номінації субкомпактних кросоверів в національному конкурсі «Авто Лідер 2018», повідомляють Автомобільні новини.

Кращі автомобільні новинки року оголосив сайт AUTO.RIA. Церемонія нагородження національної премії «Авто Лідер 2018» відбулася усередині грудня.

У голосуванні взяли участь понад 20 тисяч осіб з усіх областей України. Вони вибирали протягом двох місяців 14 кращих моделей з 78 претендентів – це новинки на авторинку країни в році, що минає.

Renault Captur дуже добре продається в Європі. Тільки в 2016 році його власниками стали без малого 216 тисяч чоловік. У поточному році очікується ще вищий результат, тим більше, що на початку літа на ринок надійшла оновлена ​​версія моделі.

Один з головних козирів Каптур – широка можливість персоналізації. Наприклад, двоколірна схема кузовного забарвлення має більше трьох десятків варіантів. Багато пропозицій також для салону.

В Україні Renault Captur поставляється з економічним “дизелем” dCi 90 (4,2 літра на “сотню”) і з бензиновим мотором 115 TCe. Трансмісія – безальтернативний дводисковий робот EDC.

Мінімальна ціна кросовера – 520 тисяч гривень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти