7 вживаних автомобілів, які варто обходити стороною

Видання Consumer Reports, проаналізувавши статистику, назвало старі машини, які найчастіше страждають від поломок, передає etcetera.media.

Ford Fiesta
Придивляючись до даної моделі, майте на увазі, що у тих авто, які були випущені в 2011-2014 роках, є проблеми з трансмісією, кузовом і аудіосистемою.

Audi Q7
Оновлену версію цього авто почали випускати в 2015 році в Німеччині. У моделях старше 2015 року були неполадки в гальмівній системі і кузова в цілому. Так що уважно дивіться на дату випуску.

Fiat 500
Рівень автомобілів цієї марки вважається «нижче середнього». На думку Consumer Reports, гіршим варіантом є хетчбек Fiat 500. Зовні він дуже симпатичний і компактний, але у нього великі проблеми з підвіскою, гальмами, обробкою салону, особливо в моделях 2012-2013 і 2015 років.

Audi A4
Седан Audi А4 був оновлений в 2011 році. У попередніх моделях був ряд мінусів: часто ламався двигун і не менш часто виникали проблеми з електричною системою. Якщо вам все ж сподобалася саме ця модель, то уникайте автомобілів 2009-2010 років випуску.

Nissan Pathfinder
У 2013 році світові представили оновлений японський кросовер. Але, крім поліпшень, в машині виявили і ряд проблем, що стосуються гальмівної системи і подушок безпеки. Саме тому експерти Consumer Reports називають Nissan Pathfinder 2013-2014 років ненадійними.

Ford Focus
Ford Focus – одна з найпопулярніших іномарок в Європі. Ця модель, дійсно, знаходиться в лідерах продажів протягом тривалого періоду часу. Придивляючись до Фокусу на вторинному ринку, краще уникати моделей 2012-2016 років випуску, у яких висока ймовірність виникнення проблем з трансмісією.

Chevrolet Cruze
Це авто – практично ідеальне співвідношення ціни-якості і зовнішнього вигляду. Шевроле улюбленець у тих водіїв, які не можуть дозволити собі мега-дорогі кари. Але в моделях 2011-2013 років випуску є багато недоліків. Водії скаржаться на несправність в системі охолодження двигуна, трансмісії і збої в роботі клімат-контролю.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти