Попит на Kia Stonic в Україні перевершив очікування

16 грудня субкомпактний кросовер Kia Stonic був офіційно представлений в Україні і вже побив рекорди попиту: замовлення приймаються на березень 2018 року, передають Автомобільні новини.

Майже всі автомобілі з першої поставки розібрали. Харизматичний молодіжний автомобіль явно припав українцям до смаку. Зараз дилери приймають замовлення на наступну партію, поставка якої відбудеться в березні.

Ціна стартує від 444 500 гривень (пакет Комфорт). Комплектацію Бізнес можна придбати за ціною від 467 360 гривень. На додаток до стандартного устаткування до цього пакету оснащення увійшли датчик дощу, задній парктронік, автоматичний клімат-контроль, накладки на педалі з алюмінію, LED-денні ходові вогні, 15-дюймові легкосплавні диски і додаткові динаміки.

Топ-пакет коштує від 487 680 гривень і включає приладову панель Supervision, 17-дюймові колісні диски, задні LED-фари, мультимедійну навігацію. Всі комплектації першої партії оснащені атмосферним бензиновим мотором об’ємом 1,4 літра і потужністю 100 к.с.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти