Hyundai представила перші зображення нового пікапа Santa Cruz

Компанія Hyundai опублікувала перші офіційні зображення нового пікапа Santa Cruz. Прем’єра автомобіля відбудеться 15 квітня, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Зовні серійна модель буде помітно відрізнятися від концепту, який представили ще в 2015 році. Новинка скоріше нагадує кросовер Tucson четвертого покоління. До слова, від нього пікап отримав платформу, несучу конструкцію і незвичайну фронтальну оптику, візуально об’єднану з діодами радіаторної решітки, що підсвічуються.

З цього можна зробити висновок, що мотор у Santa Cruz теж матиме поперечне розташування. Також автомобіль отримає передній привід з муфтою підключення задньої осі. Можна припустити, що у новинки будуть такі ж основні вузли і агрегати, як і Tucson, тобто гамму складуть 4-циліндрові атмосферні і наддувні бензинові двигуни.

Також пікап може отримати модифікацію з 3,0-літровим 6-циліндровим дизелем. Кросовер Genesis GV80 з таким агрегатом має потужність 278 к.с. Крім того, можлива поява гібридної версії.

У серійне виробництво Hyundai Santa Cruz надійде цього літа. Випуск буде здійснюватися на заводі компанії в штаті Алабама. В Америці пікап буде конкурувати з Toyota Tacoma і Ford Ranger.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти