Китайці порадували доступним кросовером на електротязі з 600 км запасу ходу

Ряди електрокарів поповнить стильна новинка від GAC. Це буде третя електрична модель виробника. До цього в продаж надійшли седан Aion S і великий позашляховик Aion V, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Новий кросовер отримав назву GAC Aion Y. Стилістика більше підійде молодим водіям. Габарити автомобіля: 4410х1870х1645 мм при колісній базі 2750 мм. Розміри машини можна порівняти з Volvo XC40.

Електромобіль має помаранчеві акценти на кузові і колесах, стильну передню оптику з вертикальними ДГЗ, широкі колісні арки з пластиковими накладками, приховані дверні ручки і оригінальні диски.

Зовнішність автомобіля яскрава і ефектна, а ось салон мінімалістичний. У ньому знаходяться цифрова приборка і система мультимедіа з 14,5-дюймовим дисплеєм. Також машина підтримує 5G і може сканувати обличчя пасажирів, підлаштовуючи інтерфейс з урахуванням їх потреб.

Крім того, є різні системи допомоги водієві, серед яких попередження про лобовому зіткненні, активна система допомоги при гальмуванні, допомога в утриманні смуги, моніторинг стану водія, адаптивний круїз-контроль, інтелектуальний дальнє світло і розпізнавання дорожніх знаків.

Під капотом знаходиться електромотор потужністю 136 к.с. з 350 Нм. Ємності батареї 60 кВтг вистачає на 410 км без підзарядки. Також запропонований варіант на 80 кВтг, з яким пробіг збільшиться до 600 км.

У Китаї GAC Aion Y варто 17-23 тис. Доларів, що не так багато за такий автомобіль.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти