Skoda Octavia обзавелася версією Sportline

Прийшов час доопрацювати найпопулярнішу модель марки Skoda – Octavia, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Octavia Sportline отримала чорні елементи на кузові і невеликий задній спойлер у версії з ліфтбеком. Також буде доступний універсал, а стандартна версія буде мати 17-дюймові колеса. За доплату можна встановити колеса на 18 або 19 дюймів.

Салон схожий з рівнем комплектації Style, але додані ще чорні смуги і спортивні сидіння. На кермі знаходиться емблема Sportline, А на порогах – напис Octavia. У список стандартного оснащення входить порт USB-C в дзеркалі заднього виду для підключення відеокамери.

Гамма агрегатів у машини широка – є і бензинові, і дизельні, і газові, і гібридні. Залежно від двигуна йде 6-ступінчаста МКПП або 7-ступінчастий “автомат” з подвійним зчепленням.

Найбільшим двигуном серед запропонованих є мотор 2.0 TSI потужністю 190 к.с. Раніше його можна було встановити під капотом Octavia останнього покоління, коли він прийшов на зміну старому 1.8 TSI. Зараз мотор пропонується тільки для четвертого покоління моделі. Працює такий двигун з повним приводом і трансмісією DSG.

Розгін до сотні лифтбека займає 7,5 секунди, максимальна швидкість – 230 км / ч. Технічні характеристики не розкриті.

За доплату Octavia Sportline можна доповнити системою DCC (Dynamic Chassis Control). Вона дає більш 15 налаштувань амортизатора – від комфортного до спортивного. Подушка безпеки між передніми сидіннями також встановлюється за доплату. Крім того, можна встановити помічника по запобіганню зіткнень, помічника поворотів і помічника від перекидання.

Коли з’явилася Octavia Sportline, залишається чекати появи тільки розкішною версії Laurin & Klement. Але можливо, скоро буде і вона.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти