У Китаї показали електричний седан з запасом ходу 1 000 км і бездротовою зарядкою

Китайські компанії SAIC Motor, Zhangjiang Hi-Tech і Alibaba Group заснували новий бренд – Zhiji Auto. Першою моделлю став седан на електротязі Zhiji L7. Новинка обіцяє бути цікавою як з точки зору дизайну, так і характеристик, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Габарити Zhiji L7 немаленькі: 5000х1960х1480 мм при колісній базі 3100 мм. Тобто розміру можна порівняти з Audi A8. При цьому машина має цікавими деталями, як заховані в кузов дверні ручки, витончена світлодіодна оптика, литі диски зі складним графічним малюнком.

Але цікаві і технічні характеристики новинки. Двигун має потужність 544 к.с. і 700 Нм. Розгін до 60 миль в годину (96 км / ч) займає 3,9 секунд. Одного заряду батареї ємністю 118 кВтг вистачає на цілу тисячу кілометрів. Але також пропонується акумулятор скромніше – на 93 кВтг, який забезпечить запас ходу 615 км.

Є у електрокара ще одна цікава деталь – система бездротової зарядки. Її потужності 11 кВт вистачає, щоб за 1 годину набрати заряду для 80 км пробігу.

Салон оснащений величезним 39-дюймовим розумним екраном 4K, який займає всю ширину передньої панелі. У ньому представлені відразу приладова панель, тачскрін мультимедіа, окремий дисплей переднього пасажира. Також варто відзначити, що бортова система машини працює на операційній системи власної розробки. Оздоблення салону нічим не поступається авто преміум-класу – вона складається з шкіри, дерева, алюмінію.

Також автомобіль обладнаний просунутим автопілотом з 12 камерами, декількома радарами і лидара.

У продаж Zhiji L7 надійде в 2022 році. Спочатку будуть доступні три ексклюзивні кольори кузова – Diana White, Repin Black і Rapheal Tea, потім їх кількість збільшиться.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти