Skoda показала, як буде виглядати нова Fabia

Компанія Skoda готується представити четверте покоління Fabia. Вже показані перші офіційні ескізи дизайну, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Новинка в порівнянні з попередниками збільшиться в розмірах і отримає більш виразний дизайн. З’являться різко окреслені передні фари і задні ліхтарі зі світлодіодною технологією. Fabia перейде на платформу MQB-A0 від Volkswagen, через що пропорції автомобіля помітно зміняться. Так, стане більше простору для пасажирів і багажу.

На зображеннях видно чіткі, сучасні, динамічні лінії нової Skoda Fabia. Довжина збільшиться на 111 мм, а в ширину машина виросте на 48 мм. Багажник буде на 50 л більше. Новинка отримає плоскі передні фари і широку спортивну решітку радіатора з хромованою рамкою і чорними ребрами жорсткості. Також машині встановлять потужні великі колеса.

На даху з’явиться подовжений спойлер з бічними ребрами для кращої аеродинаміки. Дзеркала також зроблені такої форми, щоб зменшити опір повітря. У нижній частині бампера з’являться регульовані охолоджуючі повітроводи.

Також на ескізах можна розглянути оптику. Світлодіодні передні фари доходять до решітки радіатора, а денні ходові вогні розташовані у формі букви L. Плоскі задні ліхтарі поєднують в собі Фірмові кристалічні елементи Skoda.

Джерело ampercar.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти