З’явилися нові подробиці і фото Toyota Land Cruiser 300

У мережі опублікували нові фотографії нового Toyota Land Cruiser 300. Позашляховики були помічені на заводському складі в японській Нагойе, а також на автовозі. Мабуть, виробництво вже почалося, передає «Твоя МАШИНА» .

На знімках можна розгледіти дизайн новинки і побачити різні кольори і комплектації.

Зовнішній вигляд сильно не змінився, зберігши традиційний стиль. Салон теж не придбав найсучасніших технологій, в базовій версії навіть немає віртуальної приборки. Але цікаві опції все-таки з’являться, наприклад, сканер відбитків пальців і нові системи безпеки.

Позашляховик збереже рамну конструкцію, нерозрізний задній міст, і поніжайку. За доплату будуть запропоновані блокування міжосьових диференціалів. Також розкрили габарити машини: 4970х1985х1870 мм при колісній базі в 2970 мм.

Першими на ринку з’являться версії з бензиновими V6: 4,0-літровим атмосферним мотором від Прадо на 280 к.с. і 3,5-літрової турбированной шісткою на 415 к.с. від Lexus LS.

У наступному році з’являться 3,3-літровий турбодизель на 309 к.с., а також гібрид Toyota Land Cruiser з 3,5-літровим 299-сильним бензиновим двигуном і електромотором на 180 к. с. При цьому всі версії будуть оснащені 10-ступінчастим “автоматом”.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти