Hyundai представила новий спортивний кросовер Kona N

Компанія Hyundai розкрила нову модель з лінійки спортивних моделей – Kona N. Після цього з’являться інші моделі з лінійок N і N Line, в яких до 2022 року у Hyundai буде не менше 18 моделей, передає «Твоя МАШИНА».

Серед цих моделей будуть і акумуляторні електромобілі, і машини на водні.

Передньопривідний Kona N обладнаний 2-літровим 4-циліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 280 к.с. і 392 Нм. Трансмісія 8-ступінчаста, з подвійним зчепленням.

У коробки DCT є кілька режимів роботи, серед яких варто відзначити N Grin Shift. Він підвищує потужність до 286 к.с. на 20 секунд. При активованому лаунч-контролі розгін до сотні становить 5,5 секунди, а максимальна швидкість досягає 240 км / год.

Kona N – позашляховик, але динаміка у нього як у спортивного хетчбека. Зовні машина виділяється спойлером передньої губи, «двокрилим» спойлером на даху, збільшеними гратами і великим дифузором. Колія автомобіля збільшена за рахунок широких кованих коліс на 19 дюймів. Вони взуті в спортивні шини, також машина має більш жорсткі шасі і точки кріплення підвіски.

Kona N приєднується до інших моделей з лінійки N Performance-Veloster N, i30 N, i30 Fastback N і i20 N. Потім повинні з’явитися електрокари на водні і з батареями, а також гібриди з сімейства N.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти