Стала відома дата прем’єри нової Skoda Fabia

Skoda запустила віртуальний майданчик, присвячений новій моделі Fabia. На головній сторінці вказана дата дебюту машини – 4 травня 2021 року. Також на зображенні можна побачити силует новинки, передає «Твоя МАШИНА» .

Нове модульне шасі MQB-A0 було модернізовано Fabia. В результаті вийшла більш довга і широка платформа, що забезпечує просторий салон машини. Skoda Fabia буде виділятися симетричними блоками приладової панелі і системи мультимедіа. Уздовж передньої консолі буде тягнутися суцільна декоративна лінія, також будуть розкидані різнокольорові акценти.

Автомобіль отримає окремий сенсорний екран інформаційно-розважального комплексу. В якості опції буде запропонована цифрова приладова панель Virtual Cockpit.

У базовій комплектації Skoda Fabia буде обладнана 3-циліндровим 1,0-літровим бензиновим «атмосферником» на 65 або 80 к.с. Також будуть доступні наддувні модифікації цього двигуна потужністю 95 і 110 к.с. На вершині сімейства виявиться 1,5-літрова «турбочетвірка», що видає 150 к.с. і 250 Нм.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти