Показали позашляховик з пробігом більше двох мільйонів кілометрів

Зазвичай величезний пробіг характерний для вантажівок, але на цей по-справжньому здивував показником одометра звичайний Dodge Ram 3500 1997 року, передає «Твоя МАШИНА» .

До слова, цей пікап експлуатується до сих пір. Він використовується для транспортування човнів, причепів для коней та інших великогабаритних вантажів. При цьому машина ні разу не відвідувала дилерські автосервіси, лагодить автомобіль власник сам.

Отже, пробіг машини складає 2,4 млн км. Незважаючи на вік і непрофесійне обслуговування, стан авто непогане. На кузові є сліди корозії і відколи фарби, але вони незначні. Також варто відзначити місцезнаходження машини – північний штат Орегон, де взимку використовується багато дорожньої хімії. Вона погано позначається на автомобілях, особливо страждають хромовані елементи.

За словами власника, зберегти рідну комплектацію не вдалося. Мотор міняли кілька разів, причому не через серйозні поломки, а підвищеної витрати масла. Зараз агрегат знову чекає заміна, та й пора вже – з ним машина проїхала 800 тис. км. Також цілих 12 разів міняли коробки передач. Але власник не сумує і має намір проїздити на цій машині ще 10-15 років, адже він уже запам’ятав кожен гвинтик і може сам обслуговувати свій транспортний засіб.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти