Kia анонсувала таємничу новинку

Компанія Kia готується представити нову модель. Відомо тільки одне: вона буде побудована на агрегатах паркетника Seltos, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Марка вийшла на ринок Індії два роки тому, почавши продажу Seltos. Пізніше на ринку з’явилися кросовер Sonet і однооб’ємник Carnival минулого покоління. Тепер Kia Motors India оголосила ребрендинг, тобто з назви прибрали слово Motors. На честь зміни назви компанія поділилася подробицями про новинку.

Хоча інформації все одно вкрай мало. Не відомий ні дизайн, ні навіть назва новинки. Виробник заявив, що машина дозволить бренду увійти в новий сегмент. Старт продажів намічений на початок 2022 року.

Є припущення, що це буде невеликий семимісний вен. Ще в 2019 році пішли чутки про початок робіт над однооб’ємником, який буде компактніше і доступніше Карнівала. Пізніше стало відомо, що проект затверджений. Передбачувану новинку вже помічали в Кореї.

Оснащення компактвен запозичить у Селтоса, але буде крупніше. Йдеться про бензиновий атмосферник і турбодизель, обидва на 1,5 літрів і 115 к.с. Також є 1,4-літровий 140-сильний турбомотор, але навряд чи він дістанеться новинці.

Виробництво налагодять в Індії. Також не виключено, що вен надійде і на інші ринки.

Джерело newsyou.info
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти