Улюблений електрокар українців небезпечний загорянням і вибухом

General Motors готують кампанію з відкликання автомобілів. Причиною стала несправність акумуляторів 2017-2019 років виробництва. Через брак загорілося вже п’ять автомобілів моделі Chevrolet Bolt EV, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Розслідування показало, що загоряння могло бути спровоковане джерелом тепла або коротким замиканням в осередку. При пошуку вирішення цієї проблеми GM створила інструменти для дилерів, що дозволяють діагностувати проблеми з акумулятором. Також було створено розширене бортове діагностичне програмне забезпечення, здатне знаходити потенційні проблеми.

Щоб встановити нове діагностичне ПО, потрібно звернутися в місцеві представництва Chevrolet. Першими зробити це зможуть власники Bolt 2019 року випуску. Водії Bolt 2017 і 2018 років будуть запрошені протягом травня. Пізніше ПО включать в стандартну комплектацію Chevrolet Bolt EUV і інших електрокарів.

Кампанія утруднена в країнах, де модель не продавалася офіційно. У їх число ввійшла Україна, хоча в 2021 році модель навіть стала однією з найбільш продаваних серед ввезених електромобілів з пробігом. Власникам таких машин рекомендується дотримуватися пильності.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти