Citroen випустить найдешевший кросовер в історії бренду в 2021 році

Citroen готує до випуску найбюджетніший крос в своїй історії. Прем’єра автомобіля очікується 20 травня 2021-го, а його вартість, якщо вірити індійським ЗМІ, складе 500 тис. рупій (приблизно 170 тисяч грн).

Першим автомобільним ринком нового бюджетного кросу повинна стати Індія. Компактні кросовери користуються там стабільно високим попитом і навіть мають власні податкові пільги (якщо габаритна довжина не перевищує 4-х метрів).

Новинка буде побудована на спрощеній, вузько-локалізованій версії французької модульної платформи CMP від ​​PSA Group, на якій вже зібрані Opel Mokka, Opel Corsa і Peugeot 2008.

У списку обладнання очікуються світлодіодні фари і ліхтарі, датчики дощу і світла, бездротова зарядка для гаджетів, активний круїз-контроль і система мультимедіа з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Під капотом нового бюджетного кросу від Citroen, як повідомляють інсайдери, буде розташовуватися 1,2-літровий турбодвигун з системою Flex-Fuel, який може працювати як на бензині, так і на суміші бензину з етанолом. Потужність силової установки – 118 кінських сил, а працювати з ним (залежить від комплектації) буде або 5-ступінчаста МКПП, або 6-ступінчаста АКПП.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти