У Бразилії знайшли покинуте “кладовище” Chevrolet: фото і відео

Недалеко від бразильского Ріо-де-Жанейро, а саме на фермі в Шерем, знайшли кладовище з 60 авто, в основному це Chevrolet Chevette і Chevette Junior, є кілька Volkswagen Golf і Chevrolet Corsa., інформує “Твоя МАШИНА”.

Колись всі авто належали бізнесменові Паскоалю та Рессуррейсау Афонсу Рего, колись відомому в Ріо як “король таксі”. Всі машини мають жовте забарвлення, саме воно було переважаючим для автомобілів Volkswagen, випущених в 1977 році. Через два роки жовтий колір став стандартним відтінком для таксі в місті Ріо-де-Жанейро.

Але знайдені машини не мають блакитних смуг на бортах, шашечок на даху і таксометрів в кабінах. Більшість з них випущені в 1992 і 1993 роках і мають великий пробіг.

Паскоаль та Рессуррейсау Афонсо Рего мав юридичну суперечку з урядом штату, через неї він не зміг продати транспортні засоби. Тому їх просто звезли в одне місце і залишили на десятки років.

Паскоаль помер в 2013 році, у віці 92 років, і компанія перейшла в руки 14 його спадкоємців. Машини залишалися на складі до 2020 року, коли компанії надійшла пропозиція орендувати приміщення. Тим часом управління юстиції нарешті дозволило продати списані авто.

Зараз авто продаються, як лом. Ціни варіюються від 1300 до 2000 бразильських доларів – 240-370 доларів США, за поточним курсом обміну. За словами продавця, відновлювати реєстрацію, щоб знову вивести машини на дороги було не вигідно.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти