Toyota анонсувала вихід нового Land Cruiser Prado

Новинку покажуть публіці на автомобільній виставці у Франкфурті

Японська автомобільна компанія Toyota готується до виходу нового позашляховика. Мова йде про нове покоління Land Cruiser Prado, яке має дебютувати на публіці під час автомобільної виставки в німецькому Франкфурті, яка стартує в найближчі дні.

Варто зазначити, що на виставці у Німеччині японський бренд покаже одразу чотири новинки. Відомо, що японці привезуть до Франкфурта концептуальний гібридний кросовер, а також позашляховик Land Cruiser майбутньої генерації. Про інші новинки інформації поки що немає. Очевидно, їх розсекретять уже під час офіційної прем’єри.

Що стосується гібрида, то це буде прототип CH-R Hy-Power, над яким працювали у європейському дизайн-центрі японської марки. Технічні параметри авто поки що засекречені, однак фахівці запевняють, що автівка зможе приємно здивувати критиків.

Нагадаємо, що зараз Toyota випускає гібридну версію CH-R. Автомобіль отримав 1,8-літровий бензиновий агрегат та електричний двигун. Силова установка авто працює в парі з варіатором і видає 120 кінських сил.

 

 

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти