Citroen випустив компактний будинок на колесах

Компанія Citroen переробила мінівен в будинок на колесах

Французька компанія Citroen в рамках автосалон у Франкфурті представить будинок на колесах, побудований на базі моделі SpaceTourer.

Новинка, по суті, є справжнім домом на колесах. Кемпінг-кар Citroen SpaceTourer Rip Curl розобила  компанія Pössl. В результаті в авто з’явилися два двомісні ліжка, вбудований душ, кухня, газова плита, раковина, холодильник, складний столик. Окрім того, автівка отримала підйомний дах, що дозволило значно збільшити простір транспортного засобу.

Як запевняють розробники, новинку створили на базі легкого мікроавтобуса з 150-сильним дизельним двигуном і шестиступеневою механічною коробкою передач, повним приводом.

Салон мінівэна отримав якісну недешеву обшивку і чимало корисних гаджетів та аксесуарів, які знадобляться під час довгих туристичних подорожей. Крім того, в салоні є штатне метеостанція, яка допоможе визначити погоду під час подорожей.

Ціна будинку на колесах від французької компанії поки що невідома. Втім спеціалісти запевняють, що автомобіль буде не надто дорогим.

 

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти