У мережі показали перші фото нового універсала Skoda Fabia Combi

Компанія Skoda представила хетчбек Fabia четвертого покоління. У свою чергу універсал дебютує в 2022 році, передає «Твоя МАШИНА» .

Офіційних даних про зовнішність універсалу поки немає. Тому ініціативу в свої руки взяли незалежні дизайнери і показали рендери новинки.

Передня частина машини буде такою ж, як у нового хетчбека. При зміні поколінь світлодіодна головна оптика залишилася «одноповерховою», а фари стали більш вузькими. Поєднуючи фари з широкою решіткою радіатора, дизайнери надихалися старшими моделями. У новій Fabia решітка стала більш масивною і великою.

Задній звис універсалу буде більше, ніж у хетчбека. За рахунок цього збільшиться багажник. Профіль зміниться через традиційну для універсала лінії даху, інших задніх стійок і багажних дверей. Корма буде оформлена у фірмовому стилі бренду, тобто ліхтарі будуть розташовані горизонтально.

Мотори у хетчбека і універсала, швидше за все, будуть одні і ті ж. Тобто це бензинові двигуни серії Evo: базовий літровий 3-циліндровий «атмосферник» на 65 або 80 к.с. і 1,0-літровий турбований TSI на 95 або 110 к.с. Перший агрегат йде з 5-ступінчастою МКПП, другий – з 6-ступінчастою «механікою» або 7-діапазонним «роботом» DSG-7.

Найпотужнішим стане 1,5-літровий агрегат TSI потужністю 150 к.с. в парі з 7-ступінчастим “роботом” DSG-7. Такий двигун при малому навантаженні може деактивувати частина циліндрів.

В Європі хетчбеки Skoda Fabia надійдуть в продаж влітку 2021 року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти