Компанію Tesla звинуватили в махінаціях з динамічними характеристиками

Виявилося, що компанія Tesla некоректно вимірює розгін автомобілів, передає «Твоя МАШИНА» .

Американці почали звинувачувати Tesla в махінаціях з динамічними характеристиками. Справа в тому, що виробник використовує різні методики розрахунку часу розгону з 0 до 60 миль / год для базових і топових версій електрокарів. Для базових версій використовуються традиційні способи старту з місця, коли для більш продуктивних моделей застосовують методику з первинним проворотом коліс.

Це виявив ведучий YouTube-каналу Engineering Explained. Блогер заявляє, що така невідповідність може збити з пантелику клієнтів.

Відмінності у використанні методик були показані на прикладі оновленої Model S. У базовій версії розгін до 60 миль / год позначений без зірочки. У той же час у модифікацій Plaid і Plaid + час розгону зазначено із зірочкою, а знизу приписано, що час враховується з моменту, коли машина проїхала один фут.

Блогер підрахував, що за один фут електромобіль вже розганяється до 6 миль / год. Тобто розгін до 60 миль / год насправді починається не з 0, а з 6 миль / год. Якщо стартувати з місця, то показники будуть більше 2 секунд. Цифра в 1,99 секунди – це просто спосіб залучення клієнтів.

Справа не у виборі тієї чи іншої методики вимірювання часу розгону. Важливо, щоб для всіх модифікацій використовувався один і той же спосіб.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти