Subaru випустить електрокар Solterra у 2022 році

11 травня компанія Subaru офіційно оголосила назву свого першого електромобіля – Solterra. Автомобіль надійде в продаж в середині 2022 року. Основними ринками стануть Японія, Північна Америка, Європа і Китай, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Слово Solterra утворено від латинських sol ( «сонце») і terra ( «земля»).

Новинка являє собою електричний кросовер, над яким компанія працювала спільно з Toyota. Машина побудована на платформі e-Subaru Global Platform, яку в Toyota називають e-TNGA.

Ця платформа дозволяє обладнати машину усіма видами приводу: повним, переднім і заднім. Також є велика кількість електромоторів і батарей. У платформи e-SGP / e-TNGA фіксована відстань від передньої осі до моторного щита, а також ширина кріпильних елементів під АКБ, передній і задній електродвигуни.

Про характеристики Subaru Solterra майже нічого не розповіли. Відомо лише про наявність повного приводу, отже, будуть і модифікації з двома моторами.

Зате опубліковано два зображення новинки. На першому фото можна побачити силует, бічне скління і малюнок головної оптики. Друге зображення показує фрагмент дверцята багажника і заднього ліхтаря.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти