У продаж виходить дуже дешевий електромобіль з відмінними характеристиками

Китайський холдинг Jiangsu Jintan Changdanghu збирається підкорити Європу своїм новим компактним електрокаром Elaris Finn, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль вагою 930 кг досягає в довжину 2870 мм, в ширину – 1560 мм, у висоту – 1570 мм при колісній базі 1770 мм. Тобто габарити майже відповідають Smart ForTwo. Дизайн мінімалістичний, деталей, що виділяються немає. Трохи різноманітності вносять вузька світлодіодна оптика, стильні ДГЗ і 14-дюймові легкосплавні диски.

При таких компактних габаритах салон досить просторий. У нього можуть сісти два пасажира, а багажник вміщає 277 літрів. Оснащення включає в себе систему мультимедіа з екраном на 12,3 дюймів з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, клімат-контроль, круїз-контроль, дві подушки безпеки, системи ESP і ABS.

Рухає електромобілем електромотор на 48 к.с. Максимально Elaris Finn може розганятися до 115 км / год. Батарея на 35 кВтг дає запас ходу в 265 км. Спочатку в продаж надійде топова версія за 13 000 доларів, пізніше з’явиться і бюджетна модифікація за 9 500 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти