Дешевий аналог Гелендваген від Suzuki з’явиться вже в наступному році

Уже не перший рік говорять про п’ятидверну версію позашляховика Suzuki Jimny. І ось, нарешті, стала відома дата виходу новинки – в продаж вона надійде в 2022 році, передає «Твоя МАШИНА» .

Також з’явилися і деякі подробиці. Позашляховик отримає назву Jimny Long, а кузов збільшиться на 300 мм і його довжина досягне 3950 мм при колісній базі 2550 мм. Це дасть більше простору для пасажирів і збільшить місткість багажника. Крім того, автомобіль отримає іншу решітку радіатора.

Так як маса збільшиться, буде встановлений більш потужний двигун. Швидше за все, це буде турбомотор або гібридна установка. До слова, стандартна версія оснащена 1,5-літровим бензиновим атмосферником на 100 к.с.

Очікується, що в порівнянні зі звичайним варіантом ціна Suzuki Jimny Long виросте на 3000 доларів. Виготовлятися новинка буде в Японії та Індії. Спочатку продаватися позашляховик буде в Японії, потім налагодять поставки в інші країни.

Нарешті, згідно з останніми даними, паралельно з виходом Jimny Long повинен з’явитися рестайлінговий варіант трьохдверної машини.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти