Kia радикально оновила свій кращий седан

Компанія Kia оновила свою топову модель – седан К9. На інших ринках машину можна зустріти під назвою K900 або Quoris. Зараз модель продається в другому поколінні, яке випущено в 2018 році, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка помітно відрізняється від актуальної моделі. Решітка радіатора стала ще більше, фари зменшилися, також з’явилися нові бампери. Задні ліхтарі з’єднали світлодіодною смужкою, а на кришці багажника з’явився новий логотип марки – без характерного овального обрамлення. Крім того, з’явилися 19-дюймові легкосплавні диски коліс іншого дизайну.

Салон поки не показали. До слова, ще навіть не відбулася прем’єра новинки. Тому залишається тільки вірити обіцянкам виробника, що з’явиться розкішна обробка і нові технології. В цілому, салон буде просторим і комфортним.

Актуальна модель оснащується двигунами на 3,3, 3,8 або 5,0 літрів потужністю 315-425 к.с. Передбачається, що ця ж моторна гамма збережеться і для Kia К9 2022. Хоча можлива поява гібридної силової установки. В якості опції буде пропонуватися повний привід.

Дебют новинки відбудеться в найближчі тижні.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти