Toyota показала новий величезний позашляховик

Компанія Toyota готує до прем’єри новий пікап Tundra. Дата презентації поки не названа, але, мабуть, чекати залишилося зовсім небагато, передає «Твоя МАШИНА» .

У тизері показали передню світлотехніку. Невеликі фари доповнені світлодіодним планкою в решітці і блоками ДГЗ. Також машина отримала три помаранчевих вогника, як у Ford F-150 Raptor. Крім світлотехніки, можна побачити масивний бампер і брутальний фактурний капот.

До слова, такий дизайн недивний. Саме таку зовнішність можна було побачити на шпигунських фото позашляховика Toyota Tundra. Побудований пікап буде на платформі Toyota F1, яка лягла в основу інших рамних позашляховиків виробника: Sequoia, 4Runner і Tacoma.

Щодо моторної гами нічого невідомо. За інформацією інсайдерів, пікап буде оснащуватися 3,5-літровим турбодвигуном V6 потужністю 450 к.с., який замінить 5,7-літровий V8 нинішнього покоління моделі. Також не виключена поява гібридної модифікації, яка збільшить потужність машини, але при цьому зменшить викиди вуглекислого газу.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти