Перший електромобіль SEAT виявився потужнішим Volkwagen ID.3

Компанія SEAT представила свій перший електрокар, який буде випускатися під субрендом Cupra. Новинка називається Born і побудована на електричній платформі MEB Volkswagen Group, передає «Твоя МАШИНА» .

Багато в чому Cupra Born схожий на електрохетч Volkswagen ID.3. Зовні машина виглядає як суміш дизайнерських рішень обох марок. Так, передня частина виглядає агресивно і має спортивні акценти, що притаманне КУПР. А ось профіль і задня частина сильно нагадують ID.3. З відмінностей варто відзначити 20-дюймові колеса.

Виробник обіцяє особливі враження від водіння Cupra Born. Кліренс новинки менше на 50 мм спереду і 10 мм ззаду в порівнянні з VW ID.3. Однак у ID.3 спортивна підвіска доступна тільки в топової версії, а у Born вона йде вже в базовій комплектації, при цьому вона доповнена системою ESC Sport.

Модель буде пропонуватися у двох версіях, обидві з одним мотором на 150 або 204 к.с. і заднім приводом. Для старшого варіанта є опція e-Boost, яка збільшує потужність до 231 к.с. З нею машина прискорюється від 0 до 50 км / год за 2,6 секунди, а від 0 до 100 км / год – за 6,6 секунди. До слова, у ID.3 такої функції немає.

150-сильна версія доступна з батареєю на 45 кВтг, а більш потужна йде з батареєю ємністю 58 кВтг. В якості опції для неї також доступна батарея на 77 кВтг, яка забезпечує 504 км пробігу і підтримує швидку зарядку на станціях постійного струму 125 кВт. Так, 7 хвилин підзарядки дають 100 км пробігу. Також можна встановити тепловий насос, який перешкоджає падінню енергоефективності в складних погодних умовах.

На європейський ринок новинка надійде восени.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти