Кросовер Toyota Corolla Cross вийшов на головний ринок світу

Компанія Toyota представила кросовер Corolla Cross для США. До цього модель була призначена для Азії, передає «Твоя МАШИНА» .

Toyota Corolla Cross – це компактний SUV. Його габарити такі: 4460 х +1825 х 1620 мм при колісній базі 2640 мм. Дорожній просвіт становить 206 мм, а багажник вміщає 487 літрів. Машина побудована на платформі TGNA-C. Варіант для американського ринку схожий на азіатську версію, хоча якісь відмінності все-таки з’явилися.

Так, в Північній Америці модель буде доступна не тільки з переднім приводом, але і з повним. Також змінили підвіску, тепер ззаду не торсіон, а многоричажка. Вибору серед двигунів немає – є тільки 2,0-літрова «четвірка» на 171 к.с. і 203 Нм, що працює в парі з варіатором.

Також в американської версії розширився список оснащення. Так, автомобіль обладнаний комплексом систем допомоги водієві і активної безпеки Toyota Safety Sense, що складається з адаптивного круїз-контролю, автоматичного екстреного гальмування та ін.

Серед особливостей варто виділити чорну решітку радіатора, фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями, темні акценти на бамперах, крилах, порогах, дверях багажника, мультимедіа з 8,0-дюймовим сенсорним екраном, а також підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, 7,0 дюймову цифрову приладову панель. Колеса йдуть на вибір – 17- або 18-дюймові.

Купити автомобіль в США можна буде з осені. Ціна на базову версію очікується до 20 000 доларів.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти